Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AgroMiranda, FlowersExpo Moscow:

Venezolaanse anthurium klaar voor Rusland

Stel je voor, je exposeert voor de eerste keer in Rusland, op zoek naar uitbreiding van je export en je product wint onmiddellijk een prijs. Dat gebeurde AgroMiranda, een teler uit Venezuela, dit jaar op de FlowerExpo in Moskou.

Het team van AgroMiranda op de FlowersExpo 2018.

"Mensen zijn verliefd op de bloemen en de kwaliteit van het product", zegt Miguel Marin. Het nog jonge bedrijf verkoopt momenteel al het producten aan de VS en wil ook naar Rusland exporteren. "We willen plaats maken voor tropische bloemen en ze rechtstreeks aan Rusland leveren."

Fire/Calisto en de prijs.

Op de FlowersExpo stelde de kweker haar anthuriums tentoon. De variƫteit Fire / Calisto won de gouden medaille in de kwaliteitswedstrijd.

Prijs uitgereikt door de organisatie van de FlowersExpo. 

De belangrijkste producten van AgroMiranda zijn snijanthurium en snijlelie. Afgezien van de grote afmeting van de bloem valt deze op door zijn lange steel en houdbaarheid. "Onze anthuriums hebben een houdbaarheid van ongeveer 30 dagen", zegt Miquel. "We telen ze momenteel in 4 verschillende kleuren en in januari 2019 zullen we 4 kleuren toevoegen aan ons assortiment. AgroMiranda telen in een kas van 6 ha en we hebben uitbreidingsplannen. We hebben in totaal 10 ha grond, dus voldoende ruimte om te groeien."

Voor meer informatie:
AgroMiranda
Email:agromiranda@gmail.com  

Publicatiedatum: