Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koen Pack presenteert nieuwe catalogus

Koen Pack heeft de nieuwe catalogus 2019 gepresenteerd. De 216 bladzijden tellende catalogus geeft een uitgebreid overzicht van de nieuwe collectie. De laatste trends op het gebied van interieur, mode en vrije tijd zijn verwerkt in het ruime assortiment hoezen, vellen, folies en papier, decoraties voor boeketten en arrangementen.

Een gratis exemplaar is aan te vragen door een mail te sturen naar:  info@koenpack.com
 
FHTF beurs en 400m² Showroom
De nieuwe catalogus is ook in de stand op de FloraHolland Trade Fair te verkrijgen. Het bedrijf verwelkomt u graag van 7-9 november in stand C1-C2 in Aalsmeer. Kunt u niet op de beurs komen, dan bent u ook welkom een kijkje te komen nemen in de showroom - 400m² met duizenden artikelen op voorraad - in Amstelveen.

Monique Geerlings, Product Development: "Dit jaar is er weer een vertaling gemaakt van de huidige en komende trends naar onze nieuwe collectie. Met dank aan Peter van Putten met zijn design team is het een catalogus geworden die onze klanten inspireert om een innovatie aan hun product te geven."


Voor meer informatie:
Koen Pack
De Loetenweg 8
1187WB Amstelveen
T: +31205452470
E: sales@koenpack.com
www.koenpack.com
Publicatiedatum: