Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holex Flower opent handelskantoor in Shanghai

Binnenkort opent Holex Flower haar derde handelskantoor en wel in de Aziatische metropool Shanghai. Door fysieke aanwezigheid te hebben in China, hoopt de exporteur haar (potentiële) klanten aldaar nóg beter te kunnen bedienen.

Op de IFTF in Vijfhuizen kan men persoonlijk kennis komen maken met de leden van het Chinese sales team. Van 7 t/m 9 november zal Holex Flower op de beurs uitpakken met een beursstand. Bezoekers zullen een keur aan Hollandse, exotische en andere bijzondere snijbloemen en groen kunnen aanschouwen in een enorm bloemdesign op stand nummer B4.06!

Buiten het palet van fantastische bloemen kunnen bezoekers ook een digitaal kijkje nemen bij Holex Flower in de verschillende webshops, en is ook de nieuwe collectie verpakkingen, die het afgelopen jaar flink onder handen is genomen, te bewonderen.

Tijdens de IFTF nodigt Holex Flowers u ook uit op het bedrijf in De Kwakel langs te komen. Het adres is Magnolia 3, De Kwakel (VBA-Zuid, aansluitend aan het Royal FloraHolland veilingterrein).

 
Voor meer informatie:
Holex Flower
Magnolia 3
1424 LA De Kwakel
Fleur Cornelissen, Marketing Manager
E: fleur.cornelissen@holex.com
www.holex.com
Publicatiedatum: