Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zentoo breidt uit met nieuw lid Kwekerij Michel Grootscholten

Vanaf 1 januari sluit Michel Grootscholten zich aan bij Zentoo. Sinds begin 2017 is Michel Grootscholten al Zentoo leverancier voor het ras Baltica om te kunnen voldoen aan de dagelijks groeiende vraag in de Zentoo webshop. Hiermee gaat Michel Grootscholten van Zentoo leverancier naar volledig Zentoo lid.

Patrick van Uffelen (bestuurslid productie) verwelkomt Michel & Monique Grootscholten en bedrijfsleider Jochem den Bleker als lid van Zentoo.

Door het lidmaatschap van Michel Grootscholten groeit Zentoo van 60 naar ruim 70 hectare. Een mooie stap in de Zentoo ambitie om verder te groeien naar een one-stop-shop van 100 hectare. Met Michel Grootscholten wordt er weer een passievolle kweker aan de coöperatie toegevoegd.

Michel Grootscholten: “De professionele marktbenadering van Zentoo spreekt mij erg aan en met het lidmaatschap van Zentoo wil ik mijn bijdrage gaan leveren aan het verder bouwen aan een duurzame coöperatie!”.

De eerste bak stekken wordt overhandigd aan Michel Grootscholten

Dinsdag 23 oktober heeft bij Michel Grootscholten de eerste volledige Zentoo-planting plaatsgevonden. Na de teeltexcursie is in aanwezigheid van de leden het glas geheven op deze mijlpaal voor Zentoo en Michel Grootscholten.

Voor de salesactiviteiten 2019 kunnen klanten vanaf heden terecht bij het salesteam van Zentoo (Con Kester: c.kester@zentoo.nl ).


Voor meer informatie:
Zentoo
Bruidsbogerd 1a
2671 DK Naaldwijk
T: +31 (0)6-14377719
info@zentoo.nl
www.zentoo.nl

Publicatiedatum: