Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rabobank 15e partner Dutch Greenhouse Delta

Met Rabobank heeft stichting Dutch Greenhouse Delta, die de Nederlandse glastuinbouw wereldwijd op de kaart zet, een vijftiende partnerovereenkomst gesloten. De stichting focust op samenwerking binnen de glastuinbouwsector om grootschalige complexe projecten en vraagstukken over voedsel en sierteelt in de groeiende megasteden aan te pakken. Een ambitie die ook Rabobank deelt en hiermee binnen het collectief het financiƫle component bij de projecten kan vertegenwoordigen.

Ruud van der Vliet (links) en Hein van der Sande (rechts) sluiten de partnerovereenkomst tussen Rabobank en Dutch Greenhouse Delta. Foto: Rolf van Koppen.

Naast Rabobank zijn veertien glastuinbouwbedrijven partner van Stichting Dutch Greenhouse Delta. Met de twee brancheorganisaties, AVAG en LTO Glaskracht, die samen meer dan honderd bedrijven uit het glastuinbouwcluster vertegenwoordigen, wordt samengewerkt.

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
Publicatiedatum: