Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
31 oktober

Ervaringen en toepassingsmogelijkheden basiscursus Het Nieuwe Telen uitwisselen

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? Wat gebeurt er als we de plant centraal stelen en we de vijf balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? Deelnemers van de cursus vertellen over hun ervaringen en Jan Voogt, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden.

In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Benutten we alle mogelijkheden al of zijn er nog steeds kansen om uw teelt te verbeteren? Praat mee met collega’s en deskundigen tijdens deze kantinebijeenkomst HNT.

Programma:
15.00 uur, Actualiteiten in LTO Glaskracht Nederland en Greenport Aalsmeer door Bart Oostveen (voorzitter LTO Glaskracht afdeling Aalsmeer)
15.15 uur, Fossiel vrij telen en energie besparen door Aat Dijkshoorn (LTO Glaskracht Nederland)
15.45 uur, Pauze
16.00 uur, Het Nieuwe Telen naar een nieuwe fase: wat is er bereikt, waar gaan we naar toe? Door Jan Voogt (Hoogendoorn Growth management en Let’s Grow)
16.45 uur, Napraten
17.00 uur, Afsluiting

Locatie: Quakelplant BV: Hoofdweg 6, 1424 PH De Kwakel

Aanmelden:
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 29 oktober 12.00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Aat Dijkshoorn, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 816 136 17, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl.

Kantinebijeenkomst HNT 28 november
Indien u op 31 oktober verhinderd blijkt te zijn heeft u de mogelijkheid om de kantinebijeenkomst op woensdag 28 november te bezoeken. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur bij Van der Hoorn Orchideeën BV in Ter Aar (dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier).

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de Greenport Aalsmeer en met financiële steun van de Provincie Noord Holland.

Publicatiedatum: