Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New Green Market rekent géén transactiekosten meer

New Green Market (NGM) is een van de nieuwe online handelsplatformen die recentelijk in de sierteelt geïntroduceerd zijn. Sinds oktober rekent NGM geen transactiekosten meer.

NGM verzorgt voor de klant een uitbreiding van de VMP-koppelingen naar het platform en stelt deze bovendien voor iedereen beschikbaar zonder transactiekosten.

Kosten besparen
Tot eind 2019 handelt iedereen kostenloos via het platform van New Green Market. Er zijn géén transactiekosten. Vanaf januari 2019 is er één basis abonnementstarief voor alle gebruikers. Heb je minder dan 100 transacties per maand, dan blijft het gebruik ook dan kostenloos.

Er worden door NGM geen transactiekosten meer in rekening gebracht, naar eigen zeggen als onderdeel van de strategie alle ‘drempels’ weg te halen in het bij elkaar brengen van een zo groot mogelijk assortiment van de gekoppelde leveranciers aan een zo groot mogelijke capaciteit van gekoppelde kopende partijen.

Voor meer informatie:
www.newgreen.market

Publicatiedatum: