Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vido Fleur experimenteert met druppelirrigatie in vollegrond tulpenteelt

Is het mogelijk om met minder voedingsstoffen een beter resultaat te bereiken? En hoe werkt dat dan in de vollegrond? Met die vragen ging Vido Fleur samen met Van Iperen aan het werk. Ze startten een fertigatieproef in de tulpenteelt.

Het bloembollenbedrijf heeft al tientallen jaren ervaring. Vader Dogterom zette het bedrijf op. Begin jaren negentig van de vorige eeuw besloot hij naast de traditionele akkerbouwgewassen
ook bloembollen te gaan telen. Inmiddels neemt de bollenteelt het grootste deel van het areaal in beslag. In 2008 werd het bedrijf Vido Fleur opgericht. Vido staat voor de Vier Dogterommen. Naast de verkoop van bloembollen is het bedrijf ook aandeelhouder van een tulpenbroeierij in Rijssenhout. “We zijn in de hele keten aanwezig. Van bol tot winkelwagen.” Van Iperen ging in gesprek met de oudste helft van de vier Dogterommen: Pieter en Jaap (op de foto staat ook Alexander).

Klik hier voor het gehele artikel op de website van Van Iperen


Voor meer informatie:
Van Iperen
Smidsweg 24
3273 LK Westmaas
T: 0186 - 57 88 88
www.iperen.com

Publicatiedatum: