Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Huijbers stopt als voorzitter bestuur ZLTO

Na negen jaar vindt Hans Huijbers het een geschikt moment om ZLTO met een gerust hart over te dragen aan een nieuwe bestuurder. Hij neemt medio voorjaar 2019 afscheid als voorzitter van het bestuur van ZLTO. De werving voor zijn opvolger startte afgelopen weekend. Dit betekent dat er volgend voorjaar een nieuw duo aan de slag gaat bij ZLTO, want binnenkort wordt ook bekend wie de nieuwe directeur van ZLTO wordt.

De land- en tuinbouw staat voor grote uitdagingen en dat vraagt ook om voortdurende vernieuwing binnen ZLTO. Dat betekent ook nieuw leiderschap voor het verder brengen van de visie “Boeren hebben een oplossing”. ZLTO staat voor een organisatie die schouder aan schouder met de boer laat zien wat de relevantie van deze sector is en kan zijn voor de maatschappij.

ZLTO start de zoektocht naar een opvolger, een nieuwe voorzitter van het bestuur. Hans vertrekt naar verwachting in het voorjaar van 2019. Hij kiest ervoor om na zijn afscheid zijn energie weer te richten op zijn melkveebedrijf.

Gerard Nabuurs niet herkiesbaar
Daarnaast stelt ZLTO-bestuurder Gerard Nabuurs zich niet herkiesbaar voor een nieuwe termijn in verband met ontwikkelingen op zijn eigen bedrijf. Voor zijn opvolging in het bestuur wordt ook een procedure gestart.

Bron: ZLTO

Publicatiedatum: