Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plantion begeleidt klanten in onontkoombare trend naar digitalisering

33 bloemisten behalen certificaat ‘Social media- de basis’

Op 3 oktober ontvingen de eerste bloemisten die bij Plantion de training ‘Social media – de basis’ hebben gevolgd hun certificaat. De bijeenkomst werd toepasselijk opgeluisterd met inspirerende workshops over online huisstijlgebruik en het maken en delen van filmpjes. Tot slot konden bloemisten zich inschrijven voor een nieuwe Plantion-training over het opzetten van een online bedrijfsstrategie. De ‘geslaagden’ ontvingen van de Commissie van de Handel Plantion een cadeautje: een waardebon van 25 euro voor online advertising.

Plantion kiest ervoor om ook de komende jaren een inspirerende, fysieke marktplaats voor kwekers en bloemisten te zijn. Waar het gaat om de onontkoombare trend naar digitalisering ziet Plantion zichzelf als gidsbedrijf voor haar klanten, onder meer door trainingen aan te bieden op het gebied van social media en online strategie. Bloemisten en andere bij Plantion ingeschreven groenverkopers kunnen zich hiervoor aanmelden bij de receptie of via studie@plantion.nl

bron: Plantion

Publicatiedatum: