Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elburg-Smit heeft "beste stand toeleveranciers" op GrootGroenPlus

Uit de drie genomineerden, Klasmann-Deilmann Benelux, Designstar en Elburg-Smit, werd die laatste gisteren tot winnaar verkozen voor “beste stand toeleverancier” op de vakbeurs GrootGroenPlus 2018. Elburg-Smit ontving de Jan van Dongen prijs uit handen van de hoofdsponsor Rabobank. 

De juryleden, bestaande uit boomkwekers en vormgevers, hebben gekozen voor Elburg-Smit en zeiden in het juryrapport het volgende; "Het design en creativiteit trok de juryleden de stand in. De communicatie is sterk verwoord waarbij het thema duurzaamheid goed tot uiting komt."

"De ontwikkeling en totstandkoming van een communicatief sterke beursstand is intensief. Naast dat je wilt vertellen en laten zien wie je bent en wat je doet als bedrijf, wil je het assortiment op de juiste manier presenteren waarbij actualiteiten zoals duurzaamheid geïntegreerd worden. Daarom zijn we er erg trots op dat we, met deze waardering, daarin geslaagd zijn," vertelt Linda van den Berg, marketeer bij Elburg-Smit.

Elburg-Smit is te vinden in hal 2 op stand nummer R102.

Zie hieronder ook de link naar het filmpje van GrootgroenPlus waarin de uitreiking van de prijzen nader wordt toegelicht.

Voor mee informatie:
Elburg-Smit
Wasbeekerlaan 12
2170 AB Sassenheim
T: +31 (0)252 261 300
F: +31 (0)252 231 206
www.elburgsmit.com

 

Publicatiedatum: