Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo van Antwerpen nieuwe directeur Designstar

Op 19 september jl. vond er bij Designstar een feestelijke bijeenkomst plaats. Leo van Antwerpen (40 jaar) werd daarbij benoemd tot directeur van Designstar.

Bart van der Starre, oprichter en algemeen directeur van de Starre-Group (waar Designstar onderdeel van is), overhandigde Leo daarbij symbolisch de voorzittershamer.

Door de snelle groei van Designstar en het toenemend aantal personeelsleden werd de tijd rijp voor een eigen directeur van Designstar. Leo van Antwerpen, sinds 1999 werkzaam bij Starre-Group, bekleedde diverse functies bij Van der Starre. Daar heeft hij jarenlang kennis en ervaring opgedaan van de sierteelt branche en weet zodoende goed wat er speelt. Ook heeft Leo aan de wieg gestaan van Designstar en geeft hij sinds maart 2012 leiding aan het team.

Als directeur kan hij zich nog meer gaan richten op de algehele aansturing van de organisatie, het management en het groeiende team. Een krachtige en gestroomlijnde organisatie is essentieel voor Designstar. Hiermee kan Designstar in de toekomst nog beter inspelen op de wensen van de klanten.

Leo van Antwerpen: “We staan bekend om onze flexibele houding, gedrevenheid, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid richting de klant. Als directeur hoop ik me daarvoor te blijven inzetten. De markt verandert en alles gaat steeds sneller. Flexibiliteit en snelle levertijden zijn en blijven daarom de speerpunten voor de komende jaren. Daarnaast zullen we nieuwe duurzame producten blijven ontwikkelen waar de markt steeds meer om vraagt”


Voor meer informatie:
Designstar
Alfensvaart 7
2771NM Boskoop
T: +31 172 235 633
www.designstar.nl

Publicatiedatum: