Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 september

Vakbloemist trommelt bloemisten op voor bijeenkomst Bloemisten Netwerk

Dit weekend (23 september) is er weer een nieuwe MeetUp georganiseerd door Master Florist (De Vakbloemist) en het Bloemisten Netwerk. Gerbera United zal dit evenement hosten samen met Ben van der Kooij Orchids.  

De designers Pascal de Laat en Thijs Harmens zullen demonstraties verzorgen met producten  van de aanwezige en ondersteunende partners. Er zal eten en drinken worden geserveerd en onder begeleiding van de bovenstaande kwekers zullen er informatieve rondleidingen worden verzorgd. Karin de Man en Teunis Veenema zullen de bloemisten ontvangen en door het  programma begeleiden namens Master Florist (De Vakbloemist). Ook zullen er partners aanwezig  zijn om in gesprek met de bloemist te gaan, bloemisten de nieuwste noviteiten te laten zien en  natuurlijk - te netwerken! Na afloop van het event zullen er goodiebags worden uitgereikt aan de  bezoekers.  

De kaarten voor bloemisten zijn nog steeds te verkrijgen - overige geĂ¯nteresseerden kunnen  alleen naar binnen op uitnodiging.

Verdere details over het evenement kunt u vinden op de Master Florist. 

Klik hier voor de Vakbloemist evenement pagina. ​

Publicatiedatum: