Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dekker Chrysanten sluit succesvolle promotiereeks af in Rusland

De afgelopen week organiseerde veredelaar Dekker Chrysanten uit Hensbroek in niet minder dan drie steden in Rusland wervelende master classes en workshops.

Het bedrijf heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om het informeren en inspireren van de Russische bloemist door middel van demonstraties en master classes. Er gaat vrijwel geen week voorbij of ergens in Oost-Europa organiseert Dekker een evenement om de verkoop van Nederlandse chrysanten te stimuleren. Een formule die aantoonbaar positief uitpakt voor alle schakels in de keten van de lokale bloemist tot de Nederlandse kweker.



Deze keer werden in de miljoenensteden Kazan, Ufa en St. Petersburg master classes en workshops gegeven door diverse Oost-Europese arrangeurs die elk meerdere internationale prijzen op hun naam hebben staan. Onder hen de alom geliefde Andrew Filonenko. De arrangeurs konden werken met de rassen van Dekker Chrysanten, waaronder Santini en Madiba, evenals andere producten die door Nederlandse kwekers beschikbaar waren gesteld.



De opkomst voor de bijeenkomsten was groot en overtrof de verwachtingen van alle betrokkenen. "De bloemisten waren enthousiast en voelden zich geïnspireerd om met de getoonde arrangementen en producten in hun eigen bloemenwinkels aan de slag te gaan. Dat is precies ons doel. Al met al een geslaagde promotiereeks", aldus Warja Abrosimova, marketing manager Oost-Europa van Dekker Chrysanten en verantwoordelijk voor de organisatie van de evenementen.

Voor meer informatie:
Dekker Chrysanten
Warja Abrosimova
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0) 226 45 60 60
F: +31 (0) 226 45 60 75
M: +31 (0)651 48 72 79
E: WarjaAbrosimova@dekkerchrysanten.com
www.dekkerchrysanten.com

Publicatiedatum: