Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BLV presenteert nieuwe HPS en LED oplossingen

De Duitse fabrikant van verlichting BLV zal aanwezig zijn op de IPM om hun nieuwste HPS-verlichting te promoten. Daarnaast zal het bedrijf ook een nieuwe dubbel eindige MH lamp introduceren. Leveranciers, installateurs en telers worden uitgenodigd om hen te bezoeken om te profiteren van hun expertise betreffende de tuinbouwverlichting.


Joas van Iperen en Dragan Simsic van BLV

BLV is een van de grootste fabrikanten van HPS lampen voor de tuinbouwverlichting. Tijdens de IPM zal het bedrijf haar nieuwste HPS lampen vertonen, zoals de BLV 750W en 600W dubbel eindige lampen. "We zullen ook onze nieuwe dubbel eindige MH lamp tonen, die een werkzaamheid heeft van 1.8μmol/W", zei Joas van Iperen, Sales Director Horticulture bij BLV. "Deze MH lampen kunnen worden gebruikt in combinatie met de BLV HPS voedingen en armaturen."



BLV's Horturion 1000W MH lamp

In het LED-segment richt BLV zich op speciale toepassingen waarbij een lage warmteafgifte en een op maat gemaakt spectrum cruciaal zijn. Deze applicaties zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met telers en interne plantfysiologen.

"Met een uitgebreide set aan licht gerelateerde diensten zoals verlichtingsadvies en  licht- en opbrengstplanning, gaan we verder dan alleen het leveren van verlichtingsproducten. Wij geloven dat consultancy gebaseerd moet zijn op face-to-face gesprekken tussen de teler en onze technische en biologische specialisten en we werken nauw samen met vooraanstaande tuinbouw experts in Nederland en Duitsland ", aldus van Iperen.



"Verlichting is een integraal onderdeel van het teeltproces. Om het beste resultaat te behalen moet de verlichting worden aangepast aan de individuele behoeften van elk gewas en elke kweker. Daarom maken we kennis met de telers en tuinders op hun locatie om het totaalplaatje te krijgen. "

BLV is aanwezig op de IPM Essen, in Hall 7, kraam 7B32.

Voor meer informatie:
BLV Licht- und Vakuumtechnik GmbH
Joas van Iperen
sales@blv-licht.de
www.blv-licht.de

Publicatiedatum: