Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Desch Plantpak

‘Colour Your Story’ editie Herfst/Winter 2017-2018

‘Colour Your Story’, editie Herfst/Winter 2017-2018 is uit. Een kleurrijk boekje vol trends en informatie, waarmee Desch Plantpak kwekers, veredelaars en retailers wil inspireren, zodat zij hun producten nóg succesvoller in de markt kunnen zetten. ‘Colour Your Story’ is kosteloos aan te vragen.



In deze editie van ‘Colour Your Story’ spelen drie kleurtrends een hoofdrol:
  • Treasury – experimentele anti-trend, met warme, krachtige kleuren en onverwachte combinaties van materialen en vormen
  • Atelier – de trend die het nieuwe verlangen naar kunst symboliseert, met robuuste, eigenzinnige kleuren en grenzeloze combinaties van materialen en vakmanschap
  • Streets – voor mensen die geloven in nuchterheid en authenticiteit: basic kleuren, ruwe elementen van de straat en een vleugje brutaliteit


Behalve trends bevat deze editie van ‘Colour Your Story’ ook voorbeelden van verrassende pot-plantcombinaties en inspirerende informatie van Florensis, Panamerican Seeds, Varinova, Selecta One en Dümmen Orange. Verder staat de winter-BBQ in de spotlights, met fraaie Desch Plantpak-producten waar kruiden zich uitstekend in laten presenteren. En natuurlijk aandacht voor D-Grade, de 100% natuurlijke kweekpotten en retailconcepten, die Desch Plantpak – als proud member van Benefits of Nature – samen met andere toeleveranciers ontwikkelt.



Nieuwe catalogus
Parallel aan de ‘Colour Your Story’ verschijnt ook de nieuwe catalogus van Desch Plantpak. Geheel vernieuwd, met talloze nieuwe producten waaronder de verbeterde Desch-range kweekpotten. De catalogus wordt via het dealernetwerk van Desch Plantpak verspreid en op beurzen meegegeven.



Bezoek Desch Plantpak ook op de beurs
Desch Plantpak staat in januari en februari 2017 op maar liefst drie internationale beurzen: IPM en Fruit Logistica in Duitsland en Myplant & Garden in Italië. Met een up-to-date standdesign zorgt Desch Plantpak ook dit jaar weer voor een beleving die perfect aansluit bij de hedendaagse trends.
 
Voor meer informatie:
Desch Plantpak B.V.
www.desch-plantpak.com
Publicatiedatum: