Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certificering wereldwijde trend

MPS verwacht veel internationale belangstelling op de IPM in Essen in Duitsland. Kwekers zijn niet alleen geïnteresseerd in de registratiemodule MPS-ABC er is ook belangstelling voor MPS-ProductProof. Dit is de tool die aantoont dat specifieke werkzame stoffen ontbreken in bloemen en planten. De belangstelling wordt vooral verwacht uit de groeilanden Duitsland, Verenigde Staten en de mediterrane landen als Italië, Spanje en Turkije.

Sturen op cijfers
Retailers gaan steeds meer sturen op basis van harde cijfers in plaats van op het wel of niet hebben van een certificaat. In de Verenigde Staten is het al de normaalste zaak van de wereld dat een retailer tot in detail inzage heeft in bedrijfsspecifieke cijfers ten aanzien van de milieubelasting door een kweker.

Naast MPS-ABC geeft MPS-ProductProof gedetailleerde informatie over hoe producten zijn gekweekt. MPS-ProductProof is in Nederland intussen al een tool die door kwekers gebruikt wordt. Dit jaar staat MPS ook open voor internationale proefprojecten. Kwekers die belangstelling hebben voor MPS-ProductProof worden van harte uitgenodigd om informatie in te winnen in de MPS-stand.

Welkom in MPS-stand
Telers en andere geïnteresseerden zijn tijdens de IPM van harte welkom voor een nadere toelichting op zowel MPS-ABC als MPS-ProductProof. Uiteraard zijn ook bestaande klanten meer dan welkom om bij te praten.

MPS staat traditioneel op het BGI-plein in stand D12.06 in hal 1. BGI is het Duitse samenwerkingsverband van handelsbedrijven in de sierteelt.

Meer informatie:
MPS
Arjan van der Meer
T: +31174615724
E: a.vd.meer@my-mps.com
www.my-mps.com
Publicatiedatum: