Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Evanthia met nieuwe series op de IPM

Evanthia Seeds & Plants uit Monster presenteert op de aankomende IPM Beurs in Essen de nieuwe Brassica Empire serie en de Dianthus Barbatus Barbienne serie. Daarnaast zal een brede selectie snijbloemen en pot- en perkplanten plus een selectie van tropische planten -en zaden gepresenteerd worden.


Barbienne White rechtsboven en Barbienne Bicolor Red White rechtsonder. Linksboven en rechtsonder twee varianten uit de Empire serie

De Barbienne is een nieuwe serie uit eigen veredeling, erg vroeg bloeiend en vergelijkbaar met een Barbarella-type: Barbienne is een Barbatus type dat gewoon als de meeste Barbatus behoefte heeft aan koude om tot bloei te komen. Het is dan ook een tweejarig product.

De teelt van Brassica of sierkool is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot artikel in Nederland. Het product is geschikt voor de snijcultuur. De uitstekende houdbaarheid en de exclusieve uitstraling maken de Brassica tot een gewilde snijbloem die het goed doet als boekettenvuller.

Evanthia Seeds & Plants is te bezoeken op de IPM in Hal 2.E33

Voor meer informatie:
Evanthia
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
+31 174 715 100
E: sales@evanthia.nl
www.evanthia.nl

Publicatiedatum: