Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ambella genomineerd voor Show Your Colours Award

Evenals voorgaande jaren verzorgt BIZZ Holland in coproductie met IPM de verkiezing aangaande de Show Your Colours Award IPM 2017. De Campanula Ambella Intense Purple van telersvereniging Addenda is hiervoor genomineerd, samen met 9 andere producten. Deze worden tentoongesteld in de BIZZ Holland stand. Stemmen kan van 24 t/m 26 januari ter plaatse en via deze link.



Show Your Colours
Een plant alleen in de verkoopschappen is soms niet voldoende om de consument tot aankoop te verleiden. Een tuinplant kan wel mooi zijn van zichzelf, maar dat is niet altijd het geval. Met toegevoegde waarde in de vorm van label, mooie pot, uitgekiend concept of eenvoudig door wat meer over de plant te vertellen kan een plant extra aandacht genereren. Om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten, is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd.

Campanula Ambella Intense Purple
De Campanula ‘Intense Purple is een nieuwe hybride, eveneens behorende tot de portenschlagiana-soort. Kenmerkend voor de Intense Purple is haar intense donkere paarse kleur, die onmiddellijk de aandacht trekt. Daarnaast heeft zij eveneens een mooi, klein en fijner, donkergroen blad. Resultaat is een mooie, bolronde bloeiontwikkeling, bedekt met donkerpaars kleurige bloemetjes. De plant wordt ten allen tijde gepresenteerd in een mooie taupekleurige pot i.c.m. met een Full Colour label, waarop alle informatie terug te vinden is en zelfs een stukje storytelling!



Benieuwd naar de Ambella Intense Purple? Ook in de stand (12A40.3) van Addenda wordt de plant rijkelijk gepresenteerd! Onder het genot van een kop koffie zult u naast de plant ook het complete POS pakket treffen (van etiket tot winkelvloer), het uiteenlopende assortiment toegevoegde waarde én laten zij u graag kennismaken met de gepassioneerde kwekers van Addenda.


Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info


Publicatiedatum: