Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorlichting seniorenregeling glastuinbouw, 8 november

Dagje minder maar wel met plezier blijven werken op oudere leeftijd

Vraagt u zich als werknemer of werkgever wel eens af hoe het moet met het opschuiven van de AOW-leeftijd? En hoe u gezond en met plezier kunt blijven werken? Misschien kan de seniorenregeling glastuinbouw hierbij helpen.

Werknemers in de sector glastuinbouw kunnen vanaf 62 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling. Wat houdt de regeling in? Zijn er financiƫle gevolgen en zo ja, welke? En wat zijn de mogelijkheden en gevolgen in relatie tot het pensioen? Hoe gaat het als u niet fulltime werkt? Wilt u antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst die sociale partners glastuinbouw samen met Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op donderdag 8 november om 19.00 uur in Zoetermeer

Bent u 58 jaar of ouder en werkzaam in de sector glastuinbouw, dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomsten met aanvullende informatie over locatie en aanmelden. Ook werkgevers worden van harte uitgenodigd om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 oktober via de website van Colland Arbeidsmarkt.

De seniorenregeling is ontwikkeld door Sociale partners in de sector glastuinbouw, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch en Groen, LTO Nederland, LTO Glaskracht Nederland en Plantum en wordt uitgevoerd door Colland Arbeidsmarkt.
 
Bron: LTO Glaskracht Nederland

 

Publicatiedatum: