Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21-22 september 2018:

Kenia: Naivasha Horticultural Fair klaar voor 16e editie

De Naivasha Horticultural Fair staat weer op het punt om te beginnen. Op 21 en 22 september presenteren belanghebbenden binnen de tuinbouwsector hun producten en diensten op deze traditioneel in de buitenlucht georganiseerde beurs. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie kijkt uit naar de start van alweer de 16e editie. "Het zullen weer records gebroken worden. Er zijn meer stands dan ooit tevoren en hopelijk ook meer bezoekers. Wel proberen we het format van een handelsevenement aan te houden waar bedrijven in een ontspannen omgeving bestaande en nieuwe klanten kunnen ontmoeten."

De editie van vorig jaar. Rechts: Richard

De Naivasha Horticultural Fair is één van de grootste evenementen in de bloemensector in Afrika. Tijdens het evenement presenteren belanghebbenden binnen de tuinbouwsector (voornamelijk de bloemensector, maar ook autofabrikanten, accessoires, financiële bedrijven etc.) hun producten en diensten aan het publiek.

Voor meer informatie:
Naivasha Horticultural Fair
+254 726 629666

Publicatiedatum: