Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Haifa introduceert Haifa GrowClean

Nieuw natrium-arme fosfaatmeststof met reinigende werking

Sinds jaar en dag produceert Haifa meststoffen die over de gehele wereld worden toegepast in de land- en tuinbouw. Nu voegt Haifa een nieuwe meststof toe aan het assortiment: Haifa GrowClean. Deze meststof houdt het watergeefsysteem schoon, stimuleert de groei en zorgt er voor dat planten efficiƫnt met voedingselementen omgaan.

Fosfaat blijft in oplossing
Standaard fosfaatmeststoffen hebben de eigenschap om een verbinding aan te gaan met calcium, magnesium en ijzer. Zodra deze verbinding een feit is, zal het neerslaan in het systeem. Genoemde elementen zijn dan niet meer beschikbaar, kunnen verstoppingen veroorzaken en fungeren als voedingsbodem voor organisch leven (waaronder algen).

Haifa GrowClean vermindert het risico op neerslag naar eigen zeggen aanzienlijk. Dit product is zo samengesteld dat het fosfaat - samen met de andere elementen - beter in oplossing blijft en zodoende beschikbaar blijft voor opname. Bovendien is Haifa GrowClean natriumarm waardoor er minder ophoping van nadelige zouten plaatsvindt. Dit komt de opname van andere gewenste elementen ten goede.

Voor meer informatie over Haifa GrowClean, zie deze brochure.


Voor meer informatie:
Haifa Group
T +32 15 27 08 11
F: +32 15 27 08 15

Marco Molenaar
M: +31 6 233 102 05
E:
Publicatiedatum: