Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerbera United breidt verkoopteam uit met Seth Karstens

Per 17 september a.s. breidt Gerbera United haar verkoopteam uit met Seth Karstens. Karstens is de afgelopen 18 jaar werkzaam geweest binnen de in- en verkoop bij Hoekhuis Bloemgroep in Honselersdijk en heeft het bedrijf (samen met eigenaar William Heijl) gebracht naar waar het nu staat. Karstens zal verantwoordelijk worden voor het uitbouwen van de verkoopactiviteiten van de gerbera specialist uit Moerkapelle.



Vernieuwing binnen het verkoopteam
Met de komst van Seth Karstens ontstaat een verdere professionalisering en taakverdeling in het verkoopteam. Vanuit zijn vorige functie is Karstens al bekend met het product en de veelheid aan rassen, omdat hij bij Hoekhuis ook al was gespecialiseerd in gerbera en germini. In zijn nieuwe rol bij Gerbera United, is Karstens verantwoordelijk voor de verkoop en de promotie van het zeer brede pakket aan unieke en exclusieve gerbera en minigerbera. Met de uitbreiding van het verkoopteam is Gerbera United nog beter in staat om duurzame klantcontacten op te bouwen en verder uit te breiden.
 
Gerbera United
Gerbera United is dé gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment met speciale soorten via de ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s, de dromerige Pastini en de gevulde Gerondo. Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en kleinbloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘United Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor de klant op één adres terecht kan voor al haar gerbera’s.

Voor meer informatie:
Gerbera United
T.: 079 -593 12 52
E: info@gerberaunited.nl
www.gerberaunited.com
Publicatiedatum: