Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op maat gemaakte waterkarren voor snel en veilig transport van snijbloemen

Snijbloembedrijven met meerdere productielocaties kiezen er vaak voor om de sortering en verwerking op één centrale locatie te laten plaatsvinden. Om de logistieke stromen tussen locaties zo snel en efficiënt te laten verlopen, heeft Codema speciale waterkarren ontwikkeld.

Op maat ontworpen
De waterkarren kunnen helemaal op maat ontworpen worden, passend bij de telers' wensen en de afmetingen van de vrachtwagens. De schotten in de kar zorgen ervoor dat de snijbloemen niet in de verdrukking raken en ook niet schuiven tijdens het rijden. Uiteraard zorgt de laag water ervoor dat de snijbloemen langer vers blijven.


 
Tegen de beste geconditioneerde kwaliteit leveren
‘Voor een bedrijf met meerdere locaties en één centrale sorteer- en verwerkingsruimte is dit echt een uitkomst’, zegt één van de eerste gebruikers. ‘Alle snijbloemen van de andere twee locaties komen op één locatie binnen en worden meteen in een grote koelcel gezet. Daarna worden ze gesorteerd en gebost en binnen het uur staan de karren weer in de koelcel om vervolgens naar de veiling gebracht te worden. De waterkarren zorgen ervoor dat onze snijbloemen tegen de beste geconditioneerde kwaliteit kunnen worden geleverd.’


Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl
Publicatiedatum: