Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 t/m 22 februari, Milaan

Met GREENN naar MyPlant & Garden

GREENN organiseert ook komend voorjaar weer het Holland Collectief op de Myplant & Garden. Deze Italiaanse meest complete en professionele vakbeurs vindt plaats van 20 t/m 22 februari in Milaan. Na een succesvolle 4e editie, waar de beurs alle records brak met meer standhouders én bezoekers dan de jaren ervoor, is de Myplant & Garden zonder twijfel de belangrijkste beurs van Italië op het gebied van planten en bloemen. Met 45.000 m² beursoppervlakte, 655 deelnemers, 17.300 bezoekers en 150 officiële delegaties van buitenlandse kopers in 2018, zijn de verwachtingen voor de MyPlant & Garden 2019 wederom positief en veelbelovend.

De inschrijving voor het Holland Collectief is inmiddels geopend en zal dit jaar een vernieuwde uitstraling hebben. Maaike Koop – Directeur GREENN: “Wij hebben voor het Holland Collectief weer een mooie plek weten te bemachtigen in hal 12. Hiermee hebben we de mogelijkheid om op één locatie verder te groeien. Wij introduceren op de komende jubileumeditie van deze beurs weer het vertrouwde Holland Collectief, maar dan wel in een nieuwe frisse uitstraling waarin de deelnemers hun bedrijf en producten wederom optimaal kunnen presenteren.”

Inschrijven voor een presentatieruimte binnen het Holland Collectief op de MyPlant & Garden kan hier t/m vrijdag 5 oktober. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en/of nieuwe uitstraling? Neem contact met ons op via info@greenn.nl of +31 297 761866.

Publicatiedatum: