Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saskia Bax marketingdirecteur Bakker.com

Bakker.com heeft Saskia Bax benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO). Bakker.com moet de komende jaren het grootste e-commerce platform in groenproducten voor consumenten, andere e-commerce partijen en retailers van Europa worden.

Bakker.com werd groot als postorderbedrijf voor tuinproducten, maar ging in februari failliet. Het bedrijf is doorgestart door een team van Nederlandse ondernemers, met Erwin van Cooth als Ceo. Inmiddels draait Bakker.com weer en wordt er geld, tijd en energie in het bedrijf gestopt om er het grootste online platform voor groenproducten van Europa van te maken.

afbeelding: Bakker.com

Bax heeft in carrière uiteenlopende commerciële rollen vervuld in FMCG en retail. Rode draad in haar loopbaan is het bouwen en positioneren van merken. Ze was als laatst werkzaam als formule- en marketingdirecteur van Intertoys, dat door Blokker Holding werd verkocht aan investeringsmaatschappij Alteri. Eerder vervulde ze verschillende marketingfuncties bij onder meer Blokker, Intergamma en HEMA.

bron: Bakker.com
Publicatiedatum: