Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
teller staat op 700

Op naar de 1000 steunbetuigingen voor petitie steunregeling Ralstonia

De oproep van LTO om de petitie te onderteken inzake het verzoek tot instelling van een steunregeling voor de Nederlandse snijrozentelers die afgelopen jaren door ralstonia zijn getroffen, wordt breed gedragen. De teller staat op ruim 700 steunbetuigingen.

Maar natuurlijk hoopt men op meer. Onderteken de petitie en steun uw collega’s en de Nederlandse rozenteelt.



LTO Glaskracht Nederland wil deze petitie op dinsdag 25 september aanbieden aan de Vaste Kamercommissie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid. LTO Glaskracht Nederland wil hiermee bewerkstelligen dat minister Carola Schouten een steunregeling instelt voor de rozentelers die getroffen zijn door ralstonia. De instelling van deze steunregeling helpt om een plantenziekte als ralstonia in Nederland te elimineren.

Een dergelijk verzoek om herziening is natuurlijk sterker als dit ketenbreed en door het gehele vak gedragen wordt. De petitie wordt ondersteund door de landelijke commissie Roos, Royal FloraHolland, VBN en Plantum.

bron: LTO Glaskracht Nederland

Publicatiedatum: