Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kunst en muziek op de Nationale Zomerbloemententoonstelling

Tijdens de 33e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling van 6 – 9 september a.s. kunnen de bezoekers ook dit jaar weer genieten van kunst en muziek in combinatie met zomerbloemen in de Oude Kerk in Naaldwijk. Vanzelfsprekend zal, zo belooft de organisatie, het thema 'Flower Power' in beide disciplines terug te vinden zijn.



Ook dit jaar heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. De uitgekozen kunstwerken zijn van de hand van: Andrew Aué & TheatreArt.nl, Miranda Pronk en Robert Knoop.

Het thema ‘Flower Power’ is ook terug te vinden in de uitvoering van de muziek door de ruim 70 muzikanten. Het grote orgel in de kerk, een meesterwerk van de Utrechtse orgelbouwer Wander Beekes uit 1830 en het grootste orgel dat hij gebouwd heeft, is ook tijdens een aantal optredens te horen. De organisatie van de muziekuitvoeringen is in handen van de Stichting Kunst en Cultuur Westland. Het muziekrooster is op de site en in de kerk te vinden.

bron: NZBT
Publicatiedatum: