Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Design’ is naam nieuwe locatie Opti-flor

De naam van de nieuwe locatie van Opti-flor is ‘Design’. Dit is vrijdag 24 augustus jl. onthuld op de nieuwe locatie. Het was een feestelijke bijeenkomst, omhuld met ballonnen en confetti. Medewerkers van Opti-flor waren hierbij aanwezig.



Over de naamgeving van de nieuwe locatie is actief meegedacht door de medewerkers. Uiteindelijk is de inzending van één van hen gekozen. Met de komst van locatie Design staat het totaal aantal locaties van Opti-flor op zeven. Locatie Design wordt toegevoegd aan het rijtje productielocaties: Grandi-flora, Midi-flora, Multi-flora, Specials & Creations. De zevende locatie is locatie R&D. Deze locatie is volledig ingericht voor Research & Development.



Zaterdag 10 februari jl. werd de eerste paal van de locatie geslagen. In de tussentijd is er hard gewerkt en zijn de bouwwerkzaamheden bijna afgerond. De verwachting is dat de kas in oktober klaar is voor productie en dat de eerste Phalaenopsis de kas in gaan.


Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl
Publicatiedatum: