Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dahlia's op Landgoed Keukenhof

In de tuin van Kasteel Keukenhof staan ruim 150 soorten dahlia’s in volle bloei. Tot half oktober zorgen deze bloemen voor een overweldigende kleurenpracht op het historische landgoed. Daarmee is het een prachtige plek om de Keukenhof Dahlia Dagen te houden, een initiatief van Keukenhof, het collectief van dahliakwekers en corso Zundert. Bart Siemerink (directeur Keukenhof), Ad Boemaars (Corso Zundert) en Rene Schrama (Holland Dahlia Event) hebben gisteren middag de opening verricht.



Als officiële openingshandeling werd een dahliakunstwerk onthuld dat is gemaakt door Corso Zundert. Met deze opening werd ook het Holland Dahlia Event gestart, waar van 22 t/m 24 augustus bedrijven die actief zijn in de dahlia’s elkaar ontmoeten. Tijdens dit event kunnen bezoekers bij verschillende dahliabedrijven een kijkje nemen en zich laten verrassen door het volledige assortiment aan dahlia’s in bloei.



Landgoed Keukenhof organiseert op zondag 26 augustus een aantal extra activiteiten voor bezoekers. Zo is er speciaal voor kinderen een dahliaspeurtocht en kan er samen met een arrangeur een mooi boeketje gemaakt worden. Natuurlijk zijn de kinderboerderij en de beeldende kunst in de kasteeltuin gewoon te bezoeken. Voor iets lekkers en een drankje kun je terecht bij restaurant Hofboerderij.



De toegang is gratis.

Klik hier voor meer informatie over de Keukenhof Dahlia Dagen 22 t/m 26 augustus 2018.
 
Publicatiedatum: