Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 31 augustus

Open Dag bij onderzoekscentrum Innoventis

Op de proeftuin ligt weer een zeer breed palet aan proeven in lelies en zantedeschia die te bezichtigen zijn. Ook worden de resultaten van de proeven in de voorjaarsgewassen zoals tulp, narcis en hyacint getoond.

Naast de proeven wordt er een demonstratie van het coaten van bollen gegeven en is er een toelichting op de ontheffing voor de inzet van ECA water in de bolontsmetting. Ook wordt de bezoeker bijgepraat over de nieuwste toepassingen in de precisielandbouw.


Bezoekers worden rondgeleid langs de proefvelden

Vanaf 9.15 uur bent u welkom en staat de koffie klaar. De hele dag kunt u terecht voor een groepsgewijze rondleiding op de proeftuin langs de proefvelden, begeleid door de adviseurs van GMN. Om 17.00 uur sluiten wij af.

Het bezoek aan deze open dag kan meetellen als dagdeel voor de verlenging van de spuitlicentie: het thema is TEELT. Aanmelden is mogelijk via deze link. Aanvangstijd licentieverlenging: 9:30 uur en 13:15 uur. Adres: Zandvaart 5a 1764 NJ Breezand


Voor meer informatie, zie www.gmnbv.nl
Publicatiedatum: