Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RHP-certificatie voor Nestaan

Het bedrijf Nestaan is RHP Horticulture-gecertificeerd met het product vermiculite. Op grond van onderzoek en door ECAS uitgevoerde beoordelingen, voldoet het bedrijf aan de eisen zoals gesteld in het Productcertificatieschema van het RHP-keurmerk. Met de certificatie van Nestaan N.V. zijn nu 72 gecertificeerde bedrijven over de hele wereld aangesloten bij RHP, waarvan nu 2 bedrijven vermiculite voor de professionele tuinbouw in het assortiment hebben.
 
Over Nestaan N.V. Nestaan startte eind jaren ‘60 in het Nederlandse Rijsoord met de productie van thermische isolatie. In 1995 werd het Engelse Thermica Ltd overgenomen, waar al vanaf 1983 vermiculite wordt geëxfolieerd. In 2007 is de hele mineralendivisie verhuisd naar een compleet nieuwe locatie in het Belgische Blandain, bij Tournai. Daar produceert het bedrijf o.a. het RHP-gecertificeerde vermiculite voor toepassing in de tuinbouw.


Voor meer informatie:
RHP
Galgeweg 38
2691 MG 's-Gravenzande
T: +31 (0)174 62 03 60
Barbara Zeelenberg
E: zeelenberg@rhp.nl
www.rhp.nl
Publicatiedatum: