Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw cursusseizoen duurzaamheid met HNT en Plantweerbaarheid

In september en oktober gaan weer nieuwe basiscursussen van start in het kader van Duurzame Verantwoorde Glastuinbouw: basis- en vervolgcursussen Het Nieuwe Telen (HNT) en cursussen Plantweerbaarheid. LTO Glaskracht Nederland organiseert deze cursussen met financiële ondersteuning van Kas als Energiebron.

Er staat een team van ervaren docenten klaar om de inhoud van de cursussen te verzorgen. Voor Plantweerbaarheid zijn dat Wilma Windhorst (Agropoli) en René van Gastel (Groeibalans) in afstemming met de specialisten plantgezondheid binnen LTO Glaskracht Nederland. De basis- en vervolgcursus HNT worden in het seizoen 2018/2019 gegeven door Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (plantmonitoring.nl), Hans Pronk (Pronk Consultancy) en Annemiek Bosma (Binnendijk Teeltadvies).



Nieuw: Gastlessen
In de nieuwe cursussen wordt ruimte ingepland voor gastlessen. Zo kan bijvoorbeeld in de basiscursus HNT kennis worden gemaakt met aspecten van plantweerbaarheid en in de cursus Plantweerbaarheid wordt de invloed van klimaataspecten en de rol van HNT door een gastdocent behandeld.

Klik hier voor het cursusoverzicht.

bron: Kas als Energiebron
Publicatiedatum: