Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eetbare roos 'Renée van Wegberg' gedoopt

Onlangs werd een nieuwe eetbare rozenvariëteit, veredeld door Pheno Geno Roses, gepresenteerd in De Rozenhof Lottum. De roos, vernoemd naar zangeres en actrice Renée van Wegberg, werd ceremonieel onthuld door de betrokken dame, stads- en staatsfunctionarissen en Peter Cox, CEO van Pheno Geno.



Deze roos onderscheidt zich van anderen doordat de rozenblaadjes eetbaar zijn. De zoete en geurige bloemblaadjes van deze rozenvariëteit hebben een framboosachtige smaak. Het laat zich net als elke andere roos gemakkelijk kweken en kan worden gebruikt in verschillende soorten gerechten van salades tot snoep.



De hele eetbare rozencollectie van Pheno Geno wordt later dit jaar geïntroduceerd met rozen in veel verschillende kleuren en smaken.



Voor meer informatie
Pheno Geno Roses
www.phenogenoroses.com
Publicatiedatum: