Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rhein-Maas support Concours Bouquets d’Aujourd’hui op Salon du Végétal

Van 19 tot en met 21 juni jl. was Veiling Rhein-Maas voor de derde achtereenvolgende keer met een eigen stand vertegenwoordigd op de Salon du Végétal, de belangrijkste tuinbouwvakbeurs in Frankrijk. Theun Brinksma, relatiebeheerder klanten voor de Franstalige markten, en André van den Bosch, assortimentsmanager potplanten, presenteerden Veiling Rhein-Maas ter plaatse als enige bloemen- en plantenveiling in Duitsland. In de stand was de VR-bril (virtual reality) waarop de 360 graden video van de veiling getoond werd een echte publiekstrekker. Bezoekers konden op deze manier de veiling al van 'zeer dichtbij' beleven.


foto's: jardinerie-animalerie-fleuriste.fr

Om het métier in Frankrijk verder te ondersteunen, heeft Veiling Rhein-Maas haar bijdrage geleverd aan het Concours Bouquets d’Aujourd’hui voor aankomende bloemisten en de vele algemene bloemschikdemonstraties in dat kader. Het Concours werd dit jaar weer georganiseerd door Jean-Louis Anxoine Formation voor het bureau BHR-Salon du Végétal. Een ter beschikking gestelde prijs voor het concours werd namens Veiling Rhein-Maas uitgereikt.



bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: