Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

70% minder plastic in Chrysal's nieuwe verpakking Bag-in-box

"Chrysal Professional 2 in de nieuwe verpakking Bag-in-box is beter voor je bloemen en voor de planeet. Onze nieuwe Bag-in-box bevat 70% minder plastic dan onze standaard blauwe verpakkingen. Niet alleen is de Bag-in-box beter voor de planeet, het maakt het scheiden van afval een stuk makkelijker. Als de Bag-in-box leeg is, kun je de kartonnen hoes verwijderen en de jerrycan klein maken. De kartonnen hoes kan bij het oud papier en de jerrycan bij het plastic afval", meldt Chrysal in een persbericht.

Beschermen van het milieu was nog nooit eerder zo belangrijk als vandaag. De vraag naar duurzame producten en oplossingen in de bloemenindustrie is geen uitzondering. De nieuwe Bag-in-box verpakking van Chrysal is, volgens het bedrijf, beter voor de bloemen en voor de planeet. "Het bevat onze bekende Chrysal Professional 2 en maar liefst 70% minder plastic dan onze standaard blauwe verpakkingen. Het bestaat uit twee onderdelen: een zachte plastic jerrycan met daaromheen een beschermende kartonnenhoes. Dit zorgt ervoor dat de Bag-in-box makkelijk bij het afval kan. Eenmaal leeg, maak de plastic jerrycan leeg en de kartonnenhoes plat. De kartonnen hoes kan bij het oud papier en de jerrycan bij het plastic afval."

Chrysal Professional 2
Chrysal Professional 2 is een conditioner die ervoor zorgt dat de bloemen zo lang mogelijk mooi blijven. "Het bevat precies genoeg voedingsstoffen voor de natuurlijke ontwikkeling van bloemen, terwijl het voorkomt dat bloemen te ver openen. Zo kunnen je klanten zo lang mogelijk van je mooie bloemen genieten. Chrysal Professional 2 vermindert uitval tot wel 50% en maakt een langere distributie- en retailperiode mogelijk. Wist je dat je water met Chrysal Professional 2 tot wel vijf dagen kan hergebruiken? Dit betekent dat je minder vaak het water hoeft te vervangen en je emmers hoeft schoon te maken, wat tijd en geld bespaard."

Voor meer informatie:
Chrysal Benelux
Gooimeer 7
1411 DD Naarden
T: +31 (0)35 69 55 888
F: +31 (0)35 69 55 822
E: info@chrysal.nl
www.chrysal.nl
Publicatiedatum: