Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderweg naar de HortiContact

Tijd voor wat wiskunde op de vrijdagmorgen. Vanuit De Lier is het een kleine zeventig kilometer naar Gorinchem. Vanochtend vroeg zijn Mel en Kim vanuit het pand van Steenks Service naar de Evenementenhal vertrokken op een Stefix 135 doekveger. Deze machine kan per uur een oppervlakte van 10.000m2 schoonmaken. Halen ze het om op tijd voor het begin van de Horticontact aanstaande dinsdag in Gorinchem te zijn?

Deze prangende vraag heeft te maken met de video die Steenks Service vanmorgen presenteerde op hun youtube-kanaal. Begin vorig jaar introduceerde het bedrijf de Stefix 135 doekveger ook al met een opvallende video. Ondertussen zijn er veel bedrijven die erg blij zijn met de aankoop van de speciale veegmachine. De leverancier uit De Lier pakt met een knipoog richting Horticontact opnieuw uit met een video.

In plaats van te gaan voor het familiale gevoel kiezen ze ditmaal voor een iets andere invalshoek. Mel en Kim vertrekken met een grote lading toiletrollen naar de Evenementenhal in Gorinchem. Wordt ongetwijfeld vervolgd!



Publicatiedatum: