Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Wat kun je verwachten tijdens de California Spring Trials 2018?

Over twee maanden vinden de California Spring Trials (CAST) weer plaats. Tijdens dit vijf dagen durende evenement, dat van 14-19 april op verschillende locaties in Californië plaatsvindt, laten kwekers, telers en leveranciers hun nieuwste producten en variëteiten zien. Maar wat kun je dit jaar van het evenement verwachten? Hieronder noemen we de belangrijkste punten waar bezoekers rekening mee moeten houden en de belangrijkste verschillen ten opzichte van vorig jaar.  

Voordat we beginnen is het belangrijk om te weten dat de sluitingsdatum op sommige locaties af kan wijken van officiële data (klik hier om de gehele lijst met locaties te openen). De meeste locaties zijn geopend van 08.00 - 17.00 uur, maar als je interesse hebt in het bezoeken van een locatie wordt aanbevolen (en soms verplicht) om van tevoren te reserveren. Anders dan vorig jaar is AmericanHort dit jaar niet verantwoordelijk voor de registratie van bezoekers. Voor een aantal bedrijven kun je een reservering maken op www.springtrialsregistration.com.

Andere veranderingen in vergelijking met vorig jaar zijn: 
  • Ball Horticultural Company is op woensdag 18 april niet geopend. 
  • Cohen Nurseries, Hishtil Nurseries, Jaldety Nursery, Kamel Plastic Pots en Nir Nurseries (die nieuw bij deze groep is) zijn verhuisd naar een nieuwe locatie: Suncrest Nurseries in Watsonville.
  • Floranova en Green Fuse Botanicals zullen hun nieuwe producten en variëteiten dit jaar apart presenteren.

Klik hier om de gehele lijst met locaties te bekijken op springtrials.com.


Heb je CAST nog nooit bezocht? Klik hier om een indruk van het evenement te krijgen met onze fotoreportage van 2017.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar bedrijven zijn alleen open voor andere bedrijven en hun werknemers. Het regelen van vervoer is de verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Publicatiedatum: