Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JS Laadtechniek

Het belang van een functionerende laadklep

Tholen - De gemiddelde levensduur van een vrachtwagen is zo'n 13 jaar. Wil die dat halen, dan is onderhoud natuurlijk van groot belang. Zo moet hij af en toe door de wasstraat, maar ook moet er van alles en nog wat gekeurd worden. Dat gaat verder dan de APK bij uw personenauto, want die hoeft even wat minder gewicht te vervoeren. Ook heeft deze, naar alle waarschijnlijkheid, geen laadklep.



De maar liefst 657 miljoen ton aan goederen, die de Nederlandse vrachtwagens vorig jaar vervoerden, gaan er voor een groot deel in en uit via de laadklep. Deze moet volgens de ARBO eens per jaar gekeurd worden: uiteraard moet deze goed functioneren, maar ook is het onderdeel door de hydraulische systemen relatief schadegevoelig. Zo komt lekken relatief veel voor, een vervelend ongemak en bovendien niet zo best voor het milieu.

Een bedrijf dat kan helpen is JS Laadtechniek. Zij doen de keuringen en onderhoud, maar komen ook op locatie voor reparaties. Een niet onbelangrijke service, waarbij snelheid vaak geboden is: "zeker als het om vers gaat, kan een snelle service het verschil maken tussen goed - niet meer goed", vertelt Romy Heldermand van het het bedrijf.

Afgelopen week was het bedrijf te zien in het programma Ondernemend Nederland op RTL7. In het programma vertelt Romy meer over de activiteiten van JS Laadtechniek, en gaat zij ook in op de manieren waarop het bedrijf innoveert, verduurzaamt en welke kansen het ziet voor de toekomst.

De aflevering is hier terug te zien. Zaterdag as. om 12:00 is de herhaling.

Voor meer informatie:
JS Laadtechniek
John Van der Spek
E: j.vanderspek@jslaadtechniek.nl
www.jslaadtechniek.nl
Publicatiedatum: