Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voshol Warmte en Elektrotechniek al 15 jaar Priva dealer

Al 15 jaar is Voshol installateur en dealer van Priva en velen hebben de weg naar ons al weten te vinden voor hun advies, installatie, service en onderhoud van de Priva systemen. Dit willen ze graag vieren met een toepasselijke winactie. En tevens is dit een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op de nieuwe net gelanceerde Priva Compass procescomputer.



De Priva Compass
De Priva Compass procescomputer is een computer die zowel irrigatie, klimaat, fotosynthese, water en energie kan regelen voor 4 afdelingen. Priva Compass bestaat uit kleine, flexibele hardware en software modules en heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Hiermee kunt u elk moment van de dag uw proces monitoren. Priva Compass is met zijn hypermoderne techniek en betaalbare prijs uniek in de markt. Met het ingebouwde wifinetwerk kunt u de computer vanaf elk apparaat bedienen, wanneer u maar wilt. De software is los verkrijgbaar. U kunt per teeltzone en per thema kiezen voor basismodules of geavanceerde modules en kan dus ingericht worden naar ieders eigen wens.

Download de Compass folder voor meer informatie:
https://www.priva.com/nl/-/media/downloads/product-documents/horti/compass/brochure-priva-compass-nl-rgb.pdf

Meer informatie over de Compass is te vinden op de website van Priva:
https://www.priva.com/nl/producten/compass



Win uw aankoopbedrag terug
De eerste 10 telers die bij Voshol Warmte en Elektrotechniek een Priva Compass aanschaffen maken kans om het aankoopbedrag twv € 1950,- terug te winnen. Dit staat gelijk aan de Priva Compass S2 hardware exclusief software modules.

Heeft u interesse in een klimaat computer en wilt u kans maken om uw aankoop bedrag terug te winnen neem dan contact op via mail info@janvoshol.nl of via telefoon 010 – 5114052 o.v.v. Priva jubileum.

U kunt ook uw gegevens achterlaten op privajubileum.janvoshol.nl, dan neemt Voshol zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie en de algemene voorwaarden.
Publicatiedatum: