Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking bezegelt met nieuwe naam en uitstraling

Natuurlijk Goed (Groenewegen) en De Adelaar verder als Gentily

Onder de naam Gentily — Gorgeous lilies, true gentlemen service —gaan de leliekwekerijen Natuurlijk Goed (Groenewegen) en De Adelaar samen verder. Met deze nieuwe naam en dito uitstraling wordt de nauwe samenwerking, die in 2013 is gestart, bezegeld. Op de Royal FloraHolland Trade Fair wordt de naam, pay-off en 'zeven garanties' op passende wijze geïntroduceerd.


De eigenaren van Gentily: Marc van Steekelenburg (links) en Mike Groenewegen (rechts)

Old school goede service
De jarenlange ervaring, kennis en ambacht in de kwekersfamilies Groenewegen en Steekelenburg is overgedragen aan de jongere generatie Mike Groenewegen en Marc van Steekelenburg. Deze nieuwe lichting heeft vier jaar geleden de handen ineen geslagen om verder te gaan als één krachtige leliekwekerij. Vanaf november van dit jaar gaan de telers door onder dezelfde bedrijfsnaam.

Garanties van Gentily
Een nieuwe naam en uitstraling, maar met dezelfde bekende service en kwaliteit. Door het invoeren van ‘de 7 garanties van Gentily’ garandeert het bedrijf een product van hoge kwaliteit en topservice voor de klanten, waaronder 24/7 bereikbaarheid, dagverse bloemen en minimaal 10 dagen bloeigarantie. Naast deze garanties streeft Gentily naar een optimaal werkproces in een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Het MPS ABC certificaat is een garantie voor de openheid en is de meetlat die laat zien hoe milieuvriendelijk de kwekerijen zijn. “Bij Gentily blijven we vooruit kijken en staan we open voor de wensen van de klant. De continuïteit in kwaliteit zal altijd leidend zijn”, aldus Mike Groenwegen, één van de eigenaren van het bedrijf.



Beursstand FloraHolland TradeFair Aalsmeer
Op de FloraHolland Trade Fair van 2 t/m 4 november presenteert Gentily in haar stand (nummer 10.5) haar nieuwe bedrijfsnaam, een bijpassende huisstijl en de volledige zeven garanties. Maar het zijn van een gentleman zit ‘m in de kleine dingen… De bezoekers van de stand zullen onthaald worden in stijl, krijgen alle informatie over Gentily voorgeschoteld en kunnen uiteraard genieten van de prachtige lelies die worden geteeld van de hoogste kwaliteit bollen.
 
Voor meer informatie, surf naar www.gentily.nl.

Bron: Pull Position
 
Publicatiedatum: