Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4-6 april, Kiev

Organisatoren Flower Expo Ukraine verwachten verdere groei

De organisatoren van Flower Expo Ukraine 2017, die zal plaatsvinden van 4-6 april in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev, verwachten de ingezette groei van 2016 komend jaar voort te zetten.



Tijdens de afgelopen editie, die plaatsvond van 12-14 april, groeide de beurs met maar liefst 35% in vergelijking met 2015. Zo’n 6.500 bezoekers bezochten de beurs met als belangrijkste redenen het leggen van nieuwe contacten, opdoen van productinformatie, vergaren van marktinformatie en/of het bijwonen van een van de vele bloemistendemonstraties. Het aantal bezoekers groeide met 30%.

Kuno Jacobs, Managing Director van Nova Exhibitions: “Deze trend loopt parallel aan de verbeterde marktsituatie in Oekraïne. We zien dat de handel richting Oekraïne aantrekt en de markt heeft de stijgende lijn naar boven gevonden. Voor komend jaar wordt een economische groei van ca. 2% verwacht. Het vrijhandelsverdrag dat op 1 januari 2016 is ingegaan, zal voor een verdere impuls van de economie zorgen. Binnen 2,5 jaar moeten alle importheffingen zijn afgebouwd naar nul procent. Voor veel internationale bedrijven is het nu de tijd om actief te worden op de Oekraïense markt en hun marktaandeel te verkrijgen en/of te vergroten. Oekraïne is eigenlijk de laatste opkomende markt in Europa met maar liefst 46 miljoen inwoners.”

Voor 2017 verwachten de organisatoren een herboekingspercentage van meer dan 80%, hetgeen een record zou zijn. Dit in combinatie met een flink aantal nieuwe deelnemers zal voor een flinke groei van de beurs zorgen.

Flower Expo Ukraine wordt georganiseerd onder auspiciën van Bloemenbureau Oekraïne. Daarnaast kan de beurs rekenen op ondersteuning van de Oekraïense liga van Industriëlen en Entrepreneurs en de Nederlandse Ambassade in Kiev.

Voor meer informatie:
www.flowerexpo-ukraine.com
Publicatiedatum: