Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas wil wachtijden CC-depot verminderen

Bij Veiling Rhein-Maas worden jaarlijks meer dan één miljoen CC-containers met planten verkocht. Klanten en aanvoerders van de veiling kunnen bij het CC-depot van Veiling Rhein-Maas in hal R zowel niet-benodigde ofwel overtollige voorraden CC-containers teruggeven, maar ook lege CC-containers voor het transport van planten afhalen.



Voor de uitgifte van CC-containers staan aan de westkant van hal R vier vrachtwagen-docks (R1060 - R1063) en drie gelijkvloerse docks (R1057 - R1059) ter beschikking. De teruggave van CC-containers kan aan de oostkant van hal R aan zes vrachtwagen-docks (R1128 –R1133) plaatsvinden. Tijdens het seizoen kan het bij de uitgifte en inname van CC-containers in Herongen echter tot wachttijden komen.

Veiling Rhein-Maas onderzoekt momenteel de mogelijkheden om dit proces te optimeren om bij spitsuren flexibeler op toenemende drukte van het CC-depot te kunnen reageren en wachttijden te verminderen. Daarom werd al eind mei van dit jaar een eerste test uitgevoerd, waarbij de uitgifte van CC-containers aan twee extra docks aan de oostkant van hal R mogelijk werd gemaakt. Deze test wordt nu uitgebreid en in de eerste drie weken van oktober van maandag tot donderdag uitgevoerd. In de periode van 4 tot en met 27 oktober staan zodoende van maandag tot donderdag in totaal zes in plaats van vier vrachtwagen docks voor de uitgifte ter beschikking. Tussen 08:00 en 20:00 uur kunnen aanvoerders van Veiling Rhein-Maas hun benodigde CC-containers tevens aan de docks R1128 en R1129 afhalen.

Na het uitvoeren van deze test wordt het resultaat van deze maatregel en de invloed hiervan op de interne processen geëvalueerd. Aansluitend zal worden besloten of deze maatregel gedurende het seizoen blijvend doorgevoerd kan worden.

Voor meer informatie:
Veiling Rhein-Maas
info@veilingrheinmaas.com
www.veilingrheinmaas.com
Publicatiedatum: