Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennisdeling met Latijns Amerikaanse telers

Vanuit Latijns Amerika is veel vraag naar de Nederlandse tuinbouwtechniek en naar haar vooruitstrevende en uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Dit komt met name door de kwaliteit en de verbetering van productieaantallen, die met hoogwaardige techniek verwezenlijkt kunnen worden.

Samen met VDH Foliekassen heeft Luiten Greenhouses reeds een aantal projecten in Latijns Amerika gerealiseerd, waaronder Palki in Guatemala. Naar aanleiding van deze realisatie is in juli een groep telers en managers uit vijf verschillende Latijns Amerikaanse landen op bezoek geweest bij Luiten Greenhouses.



Zij kregen bij ons een managerstraining van NethWork, waar Luiten Greenhouses al geruime tijd trots lid van is. Daarna kregen zij een presentatie over Luiten Greenhouses én VDH Foliekassen (één van onze partners), waarin de toegevoegde waarde van de Nederlandse innovatie nogmaals belicht werd.

Tijdens de training gaf een medewerkster van Palki aan wat voor enorme verbeteringen reeds in haar bedrijf zijn gerealiseerd. Dit kwam mede door de geleverde technieken, maar bovenal door het uitwisselen van kennis. Ook op de trainingsdag zelf werd bijzonder veel kennis uitgewisseld. Na afloop van de presentatie ontstond een prachtige en interessante dialoog tussen de managers van de afgevaardigde bedrijven.


Luiten Greenhouses b.v.
Kijckerweg 95
2678 AC De Lier
The Netherlands
Tel: +31 (0)174-624486
info@luiten-greenhouses.com
www.luiten-greenhouses.com

Publicatiedatum: