Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Royal FloraHolland komt met innovatieplatform "Let it Grow"

Let it Grow is een nieuw platform van Royal FloraHolland. Dit platform brengt innovators samen om samen te werken aan vernieuwende initiatieven met bloemen en planten. Let it Grow zorgt voor publiciteit en communicatie over de initiatieven en de waarde die bloemen en planten geven.

Ook worden innovators geholpen zoals ondernemers, kunstenaars en idealisten met het Let it Grow Lab. Iedereen die waarde toevoegt aan het (stads)leven wordt in het Lab faciliteiten geboden om te werken aan deze groei. Onder andere door het aanbieden van expertise en het netwerk van Royal FloraHolland en partners.


Founder Boy Lokhoff van Healthy Workers

"Door innovators vanuit de krachtige sierteeltwereld te verbinden aan de innovatieve nieuwe wereld, kan er een enorme synergie ontstaan," aldus de website van FloraHolland. "Deze synergie zorgt ervoor dat de sierteeltsector in bloei blijft. Zo kunnen we nieuwe consumentgroepen aanboren. Uitgangspunt is de intrinsieke waarde van bloemen en planten: bijdrage aan de gezondheid, het welzijn en het uiten van emoties."

In het voorjaar van 2016 is Let it Grow gestart met drie pilot-initiatieven in Amsterdam: Sprinklr, Healthy Workers en Rooftop Revolution. Deze projecten leerden Let it Grow welke services start-ups nodig hebben om hun innovaties verder te brengen.

Let it Grow ambieert om uit te groeien tot een sectorinitiatief. Daarom sluit Let it Grow samenwerkingsverbanden met partijen die bij willen dragen aan het innoveren van de sierteeltsector. De bedoeling is dat het platform zich ontwikkelt tot een community waarin partijen elkaar vinden, kennis delen en van elkaar leren.

Op dinsdag 10 mei 2016 lanceert Let it Grow haar platform met haar eigen website en start de aanmelding voor nieuwe start-ups.

Voor meer informatie:
www.letitgrow.org
Publicatiedatum: