Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buxus Jeans of Garden in nieuwe kleuren

De nieuwste Buxus is volgens W. van Winden Buxuskwekerij de basis van de tuin zoals een mooie spijkerbroek de basis van een outfit is. Daarom is hij Jeans of Garden genoemd. Deze zorgt het hele jaar voor een groene basis in de tuin. W. van Winden Buxuskwekerij benadrukt deze eigenschap door de buxusplanten letterlijk een jeans aan te trekken. De potcovers met jeanspatroon en bijpassend etiket zijn naast de blauwtinten dit jaar ook in opvallende nieuwe kleuren verkrijgbaar.



Buxus-tijd
De dagen worden langer en dat betekent dat er weer getuinierd gaat worden. Vanaf week 5 is W. van Winden Buxuskwekerij daarom weer gestart met het uitleveren van Buxus. Doordat de Buxus in diverse vormen verkrijgbaar is: als bol, piramide en spiraal, kan de plant vrijwel overal worden neergezet. Bijvoorbeeld als omheining van borders, midden in de tuin, of in potten op het terras. Zowel op zonnige als op schaduwrijke plekken zorgt deze Jeans of Garden voor groen in de tuin.



Nieuwe kleuren
De Buxus is in verschillende verpakkingen leverbaar: in diverse potcovers, jute tasjes en met draagbanden. De Jeans of Garden potcover is dit jaar voor het eerst in drie nieuwe trendkleuren beschikbaar: paars, roze en geel. Hiermee speelt het bedrijf in op de vraag naar kleur uit Frankrijk, maar kan de Buxus ook tijdens feestdagen als kado-artikel worden aangeboden.
 
Tijdens de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair is W. van Winden Buxuskwekerij te vinden in stand nummer 2.10.

Publicatiedatum: