Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Te koop : tuinbouwbedrijf van ca. 2 ha in Beervelde

Tholen - Gustaaf Suykens, jonge plantenkweker van o.a. petunia en verbena soorten, doet zijn tuinbouwbedrijf in de verkoop. Gezondheidsredenen en geen directe opvolger in het vizier nopen hem tot deze stap.



Het bedrijf beslaat een kleine twee hectare en is van alle gemakken voorzien. In de vijf verschillende kweekruimtes is voor 9000m2 aan roltafels opgesteld. De verschillende ruimtes zijn allen voorzien van scherm- en energiedoek, van assimilatiebelichting, van water- en sproeibomen, en allemaal computergestuurd. Ook beschikt het bedrijf over 3 watersilo’s, een degelijk gasverwarmingssysteem en zijn er twee loodsen voor handen. Last but not least gaat het typische Finse woonhuis mee over naar de nieuwe eigenaar.





Klik hier voor meer specs.


Het tuinbouwbedrijf is gelegen in Beervelde, een plaatsje in België net ten zuiden van Lochristi, waar Suykens sinds 1989 een breed assortiment jonge stek materiaal van terrasplanten opkweekt. In een aantal soorten heeft de kweker middels eigen veredeling een aantal nieuwe variëteiten op de markt gebracht, waarvoor hij tot vandaag het exclusieve recht op vermeerdering en productie heeft. Twee voorbeelden daarvan zijn de Petunia Niagara en de Verbena Sun Serie.






Voor meer informatie:
Gustaaf Suykens
Hoogstraat 4
B 9080 Beervelde
T: 0032 475 259 259
E: gustaaf@suykens.com