Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Vijverberg brengt kleur met Colorchid

De White World orchidee van Piet Vijverberg is nu verkrijgbaar in een gekleurde variant. Deze noviteit is er in diverse kleuren, welke worden gebundeld binnen de collectie genaamd Colorchid.

Verven
Piet Vijverberg heeft zich verdiept in de wereld van kleurtechnieken voor Phalaenopsis. Belangrijk hierbij was dat de kleuring subtiel werd uitgevoerd en dat het proces niet schadelijk zou zijn voor de plant. Men is een ontwikkel- en testperiode gestart om vervolgens tot een unieke kleurmethode te komen.

Afgelopen voorjaar werden de eerste Colorchids aan klanten geleverd. Er is gestart met vijf kleuren: blauw, geel, roze, groen en oranje. Inmiddels is paars als zesde kleur toegevoegd en nog veel meer variaties zijn mogelijk. Zo is er vanaf nu ook een tweekleurige variant en een gekleurde 4-tak beschikbaar.


beeld: Pull Position

Colorchid heeft een bijpassende verpakking en wordt met gemengde tray in de Festival potcover geleverd en op kleur in de Trendy potcover (terrazzo stijl). Ook is er een Colorchid Go&Show ontwikkeld. Deze kan op aanvraag naar klanten in binnen- en buitenland afreizen.

Beelden: Colorchid Blue, Colorchid Purple, tweekleurige variant, Colorchid met Trendy potcover, Colorchid Go&Show

White World
White World is een chique, witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. De kweker geeft een bloeigarantie af van drie maanden, maar ze bloeit normaal gesproken nog twee keer zo lang.

bron: Pull Position
Publicatiedatum: