Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wagagai in Oeganda kiest voor Service Engine

Wagagai is het eerste buitenlandse tuinbouwbedrijf dat kiest voor de Service Engine van Royal Brinkman. Medio 2017 heeft Royal Brinkman de Service Engine gelanceerd, een digitale service- en onderhoudstool, beschikbaar op smartphone en pc, waarmee de teler meer inzicht krijgt in het service & onderhoud op de kwekerij.



Service & onderhoud van apparatuur is voor een Afrikaans bedrijf als Wagagai van groot belang. Zij produceren stekken en uitgangsmateriaal voor afnemers als Beekenkamp, Selecta en Deliflor. Wagagai heeft in het zuiden van Oeganda 370.000 m2 kassen en voor hen is het belangrijk dat zij verantwoordelijke keuzes maken m.b.t. aanschaf, vervanging of reparatie van apparaten en machines. Stilstand is achteruitgang en via de Service Engine worden preventieve taken gemonitord op het gebied van onderhoud, storingen, keuringen en reparaties. Hierdoor wordt de levensduur verlengd, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

Daarnaast is de Service Engine een communicatiemiddel waarmee taken digitaal worden aangemaakt en gedeeld met andere medewerkers. Stef de Jong, productspecialist en accountmanager Digital Tools van Royal Brinkman: “De Service Engine is momenteel ook beschikbaar in het Engels en er wordt gewerkt aan de Franse, Spaanse, Duitse en Poolse taalversies. Met de installatie van de Service Engine bij Wagagai is deze nu wereldwijd gelanceerd!”


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: