Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde Waterdrinker blog ‘Green Hunters’ live

Afgelopen week is de vernieuwde blog van Waterdrinker, Greenhunter.nl., live gegaan. Een groen platform met achtergrondinformatie over bloemen en planten, inspirerende verhalen over kwekers en ontmoetingen met designers via een vast item ‘Meet the Designer’. De laatste stijltrends, groene hotspots, maar ook niet te missen beurzen en events komen aan bod. De blog schenkt veel aandacht aan specifieke producten of productgroepen en geeft informatie over de juiste manier om met bloemen en planten om te gaan.


Yucca rostrata. Foto: greenhunters.nl / Waterdrinker

"Naast onze social media uitingen op Facebook, Pinterest en LinkedIn wilden we een medium dat aansluit op de behoefte van klanten om dieper geïnformeerd te worden over bepaalde onderwerpen", zegt Selma van der Beek, Marketing & Communicatie manager van Waterdrinker. "Een blog biedt meer mogelijkheden wat betreft ruimte en inhoud. Hierin kun je jezelf als groothandel en vakspecialist het best presenteren."

Klik hier voor de blog.

Publicatiedatum: